Η Ο.Ε.Β.Ε.Α ΣΤΟΝ 1ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

Η Ο.Ε.Β.Ε.Α ΣΤΟΝ 1ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

Στη φωτο ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Α. κ. Ηλίας Μάνδρος, κατά τον χαιρετισμό της εκδήλωσης.


Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αθήνας (Ο.Ε.Β.Ε.Α) έδωσε το παρόν, με την τιμητική παρουσία του Προέδρου κ. Ηλία Μάνδρου, στην επιτυχημένη εκδήλωση του 1ου Μαραθώνιου Διαγωνισμού Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25/07/2022, στην πλατεία Αγ. Παντελεήμονα - παραλία Μαραθώνα, με την χορηγική στήριξη της Περιφέρειας Αττικής και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α).
Ο 1ος Μαραθώνιος Διαγωνισμός Γαστρονομίας, διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Μαραθώνα, και των τριών φορέων - της Ένωσης Εστιατορίων & Συναφών Αττικής (Ε.Ε.Ε.Σ.Α), της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος (Chef’s Club of Greece) και της Παναττικής Ομοσπονδίας Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών (Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α) – οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους, με στόχο την προώθηση και την ανάδειξη του κλάδου της εστίασης!
Η Ο.Ε.Β.Ε.Α συγχαίρει και υποστηρίζει τις αξιέπαινες δράσεις των μελών της!

Στη φωτο από αριστερά, ο Πρόεδρος των Εστιατόρων Αττικής κ. Ιωάννης Δαβρεώνης, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Χατζηθεοδοσίου, και ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Α. κ. Μάνδρος.


Στη φωτο από αριστερά, ο Πρόεδρος των Εστιατόρων Αττικής κ. Δαβρεώνης, ο Α΄Αντιπρόεδρος της ΠΟΕΣΕ κ. Κουράσης, ο Βουλευτής κ. Βλάχος, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α κ. Χατζηθεοδοσίου, ο Πρόεδρος του Chef’s Club κ. Πρωτοψάλτης, ο δήμαρχος Μαραθώνα κ. Τσίρκας, ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Α κ. Μάνδρος, ο Αντιπρόεδρος της Ε.Ε.Ε.Σ.Α κ. Δημέλης και ο Αντιδήμαρχος Μαραθώνα κ. Κυπαρίσσης.