ΒΡΑΒΕΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Ε.Ε.Α.

ΒΡΑΒΕΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Ε.Ε.Α.

Για άλλη μια χρονιά, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, πραγματοποίησε την 7η απονομή βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» - Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος ΕΛΣ.
Στην λαμπρή εκδήλωση, που έχει γίνει πλέον θεσμός και που στοχεύει στην ανάδειξη των δυνατοτήτων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, συμμετείχε και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αθηνών με την ιδιότητά του ως Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, καθώς επίσης και ο Αντιπρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Α κ. Γιώργος Ζηκόπουλος με την ιδιότητά του ως Υπεύθυνος ΓΕΜΗ & Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων του Ε.Ε.Α..
Επιπλέον το παρόν έδωσε και ο Γενικός Γραμματέας της Ο.Ε.Β.Ε.Α κ. Δαβερώνης.


Στη φωτο από αριστερά, ο A’ Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γρέντζελος, ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων κ. Ζηκόπουλος, ο Πρόεδρος κ. Χατζηθεοδοσίου, η Πρόεδρος του Ε.Ο.Τ. κα Γκερέκου και ο Γ’ Αντιπρόεδρος κ. Μάνδρος.



Στη φωτο από αριστερά, ο Β΄Αντιπρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιώς κ. Μουρτζούκος, ο Γ.Γ. της Ο.Ε.Β.Ε.Α και Πρόεδρος της Ε.Ε.Ε.Σ.Α κ. Δαβερώνης, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκδήλωσης Εύη Φραγκάκη, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Χατζηθεοδοσίου, ο Αντιπρόεδρος της ΠΟΕΣΕ κ. Κουράσης, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκδήλωσης Αντώνης Κρητικός και ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε Σερρών κ. Κοτσαμπάς.



Στη φωτο από αριστερά, ο Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Α. και Πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Α. κ. Μάνδρος, ο εκπρόσωπος της βραβευμένης επιχείρησης CUBE RM, και ο Αν/της Υπουργός Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών κ. Νίκος Παπαθανάσης.


Στη φωτο δεξιά, ο Αντιπρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Α. κ. Ζηκόπουλος με τον βραβευμένο Φιλίππου με τα τέσσερα εικοσάρια του στις πανελλαδικές εξετάσεις.